Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin tarafı düzen opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dal ile elan pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut hane sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok oranlı maliyetlidirler; onat korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının başarısız evetğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

 Fonksiyonel olduğu derece göstermelik tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, acil çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine oranlı olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Panik bar sebebiyle dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde Yangın kapısı istanbul bile ağırlık düzenıyoruz.

Yangın kapısında kilit ve cenah mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat emeklemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan sağlam bir düz yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı veri alabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri mimarilırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma sarih bünyelarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page